Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak horda arazi düz illere bakım vermekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hâlet çabucak kapının olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman ali ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı cümle ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda çabucak fazla kişinin hariçarı yakınlarında çıkmasını katkısızlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Yangın kapılarının ve daha birbir hayli yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne katkısızlandığını öğrenmek kabil baş durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur ciğerin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve dışarıya tamam açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Report this wiki page